HVAD TILBYDER VI

I klinikken kan lægen vurdere sygdomme inden for øre-næse-halsspecialet, som enten udredes, behandles eller henvises til et videre forløb i hospitalsregi.

Vi foretager høreprøver, otoakustisk emmisionsmåling (høreprøve på spæd- og småbørn), fiberskopi, allergiudredning med prik- og lungefunktionstest samt allergivaccination ved behov, svimmelhedsudredning, søvnregistrering ved mistanke om søvnapnø, udredning og behandling af mellemørebetændelse, øregangsbetændelse, bihulebetændelse og næseblod mm.

I klinikken tilbydes desuden høreapparat som en del af det offentlige sundhedstilbud, og der er derfor ingen egenbetaling.

Mandag i ulige uger udføres operationer i fuld bedøvelse med narkoselæge: Anlæggelse af dræn i trommehinde, polypfjernelse og delvis fjernelse af mandler hos børn.

Mindre operationer som foretages i lokalbedøvelse: Biopsitagning fra øre-næse-halsområdet, fjernelse af spytsten og godartede-, mindre svulster og tumor. Operation af kort tungebånd på spædbørn. Anlæggelse af dræn på voksne.

Alle patienter kan få en tid til undersøgelse uden henvisning. Børn er meget velkomne.

Klinikken ligger lige ned til søerne på Martinsvej, med adgang til parkerings muligheder ved brug af EasyPark appen, på Martinsvej samt nærliggende sideveje.

LÆS MERE OM:

BIHULE-BETÆNDELSE
SNORKEN
SVIMMELHED